Klantenservice

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trauma-company.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te retourneren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.


Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren, uiterlijk binnen 2 weken. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Tijdens het plaatsen van uw bestelling worden de verzendkosten automatisch berekend na invoer van uw verzendadres.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Trauma Company beschikt over de track & trace van uw verzending: mocht u daar zicht in willen hebben, dan kan Trauma Company de informatie van de track & trace aan u doorgeven. Stuurt u hiervoor een email naar info@trauma-company.nl, waarbij u de door u gedane bestellingsbevestiging meestuurt.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering binnen 7 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Betaalmethodes
Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan voor bestellingen van boekjes:
– Ideal
– Bancontact
– PayPal


Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Vragen van administratieve aard of met betrekking tot ons opleidingsaanbod worden uiterlijk binnen 2 weken beantwoord.

Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Trauma Company B.V.
Tel: 06 – 11 072 360
Mail: info@trauma-company.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Trauma Company B.V.
Onze domeinnaam is www.trauma-company.nl
Ons vestigingsadres: Dwarsgraafweg 3, 3774 TG, Kootwijkerbroek
KVK: 89412907
BTW: NL864975697B01


Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen redelijkerwijs aan het licht komt (en dat niet met het gebruik van het product samenhangt). U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook
acceptabel zijn.


Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor vervanging.

Klachten
Zie voor ons klachtenreglement dit document (pdf).

December 2023, Trauma Company

Trauma Company zoekt Officemanager