Team

De initiatiefnemers van Trauma Company, Herman en Martine Nugteren, hebben ervaring in zorg en welzijn. Naast hun ervaringen in Nederland, hebben zij ook gewerkt in oorlogsgebieden. Zo hebben zij internationale projecten gecoördineerd op gebied van oorlogs- en vluchtelingentrauma. Voor de toenmalige Nederlandse stichting Wings of Hope hebben zij de projectbegeleiding verzorgd voor kinderen met oorlogservaringen (trauma) in Bosnië, Kosovo, Rio de Janeiro (Brazilië), Beslan (Noord Ossetië), Atjeh (Indonesië) en Sierra Leone. Daarnaast zijn zij actief geweest voor (hulp)organisaties in Kroatië, Bosnië, Kosovo, Irak en Afghanistan.

Ons team bestaat uit HBO en Universitair opgeleide anders-doen-denkers, gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en (jong)volwassenen. Met name ook op gebied van kinderen en jongeren met een vluchtelingen achtergrond. Met een schat aan kennis en expertise op het gebied van trauma, ASS, AD(H)D, angst en aanverwante stoornissen. Men is SKJ geregistreerd, wordt bijgeschoold om specifieke kennis op te doen en men blijft zich ontwikkelen door opleidingen en inspirerende trainingen te volgen.

Supervisie door trauma expert

Trainer en supervisor drs. Anne van den Ouwelant, is expert op gebied van trauma behandeling en beschikt over een scala van actuele buitenlandse ervaringen. Zij deelt haar kennis en ervaring door leerkrachten te trainen en onze coaches te ondersteunen bij het begeleiden van de kinderen met een vluchtelingen achtergrond. Trauma Company mag gebruik maken van haar jarenlange ervaringen o.a. opgedaan in de gewelddadige sloppenwijken van Rio de Janeiro, waar zij maatschappelijk werkers trainde en de door haar opgezette activiteiten voor de Yezidi vluchtelingen in de kampen in Mosul (Irak).

" Blik op de toekomst met oog voor het verleden "

ContactTrauma Company

Dwarsgraafweg 3, Kootwijkerbroek
06 - 14 720 410
info@Trauma-company.nl
volg ons:

Copyright © 2018 - Trauma-company.nl | Sitemap | Website by Marcel van Ginkel